ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
LEGACY

Το δικηγορικό μας γραφείο το οποίο αποτελεί συνέχεια οικογενειακής νομικής παράδοσης υφιστάμενο από το 1980 στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της δικηγόρου Μαρίας Παυλίδου – Βασιλειάδου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΙΚΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(1)
THE PRESENT

Σήμερα ο Νικόλαος Δ. Βασιλειάδης, δικηγόρος Θεσσαλονίκης και Διδάκτορας Νομικής στον τομέα του Ποινικού Δικαίου του Α.Π.Θ (Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών), συνεχίζει παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στον χώρο του Ποινικού και Ποινικοδικονομικού Δικαίου.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια σε κάθε βαθμίδα ποινικού δικαστηρίου και στον Άρειο Πάγο.

Έχει έντονη ενασχόληση και εμπειρία με την ποινική αντιμετώπιση της διαφθοράς κρατικών και πολιτικών αξιωματούχων, τα υπηρεσιακά εγκλήματα και εν γένει με τον χώρο της οικονομικής εγκληματικότητας.

Έχει υπερασπιστεί με απόλυτη αποτελεσματικότητα διάφορα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Δημοτικούς υπάλληλους κλπ). Επίσης έχει υπερασπιστεί πρόσωπα της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής της πόλης, που αντιμετώπισαν κατηγορίες στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, της εκτέλεσης των καθηκόντων τους ή της οικονομικής τους δραστηριότητας.

Με γνώμονα την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, την ακαδημαϊκή κατάρτιση και την διαρκή ενασχόληση με υποθέσεις ποινικής φύσεως, την σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, την ειλικρινή αξιολόγηση της υπόθεσης, την εχεμύθεια και τον επαγγελματισμό, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε οποιοδήποτε στάδιο της ποινικής διαδικασίας.

Συνεργαζόμαστε, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, με ειδικούς επιστήμονες για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.